loading

Cégünkről


Szántó János 1974-ban indította el autójavító vállalkozását Zalaegerszegen, 5 fõvel.
Folyamatosan bõvülõ szolgáltatások és tárgyi feltételek jellemezték ebben az idõben a jelenlegi cég elõdjét.
1992-ben bõvült a szolgáltatások száma. Az illetékes Közlekedési Felügyelettõl a környezetvédelmi vizsgálat végzésére vonatkozó engedély került megszerzésre, illetve nyugati autó alkatrész kereskedelem és Q1-es gyorsszervíz is megkezdte mûködését.
1995-ben a vállalkozás új, korszerûbb, jobban felszerelt telephelyre költözött a Zala u. 8/a alá. Ezen telephely a kor igényeinek kielégítésének is eleget tett. A piaci helyzet kedvezõ alakulása folytán még ebben az évben a szolgáltatási kör bõvítés keretén belül a Suzuki márkakereskedõi jog is megszerzésre került. A vállalkozás 1997-ben alakult KFT.-vé.
A dolgozói létszám 15 fõre emelkedett és az új Suzuki márkakereskedés mellett használt gépjármûvek értékesítését is megkezdte a cég. Ezen tevékenységek mellett folyamatosan mûködik a Suzuki márkaszerviz, a mûszaki vizsgáztatásra való felkészítés és a mûszaki vizsga, illetve a környezetvédelmi vizsga. 1999-tõl már az eredetvizsga is bekerült a szolgáltatások körébe.
A Kft-ben az elmúlt években fokozatosan növekedett úgy az új Suzuki személygépkocsi eladása, mint használt személygépkocsi értékesítése, melyet a Magyar Suzuki Rt. többször is díjjal jutalmazott. A folyamatos fejlõdés tette lehetõvé, hogy a cég 2002-ben megkapta az ISO 9001-es minõsítést is. Jelenleg a megfelelő minsőgéirányítási rendszerért a Ferrcert Tanusító és Ellenőrző Kft felel. MSZ EN ISO 9001:2001
A legnagyobb változás 2004-õszén történt, amikor is a teljes márkakereskedés felújításra és átépítésre került. Modern, divatos megjelenés a legmodernebb mûszaki fejlesztésekkel, kellemes hangulat és impozáns külsõ. Egyszóval öröm belépni ebbe a szalonba. Az új szalon magasabb szintû kiszolgálást is von maga után, függetlenül attól, hogy az ügyfél mely szolgáltatásunkat veszi igénybe.
Ismerje meg cégünket weboldalunk segítségével és keressen meg minket személyesen is!

Mert ha Nálunk jár, jobban jár!